Despre Andrei C.

Fotograf Pitesti Andrei Cotofana

Despre  Andrei Cotofana – fotograf de nunta

Salut, sunt Andrei C. si am realizat acest site pentru a veni in intampinarea potentialilor clienti care simt nevoia de a ma cunoaste. Este drept ca un fotograf de nunta are la dispozitie o gama larga de unelte cu care reuseste sa impresioneze, insa eu nu vreau sa impresionez, ci vreau ca fotografiile facute de mine sa redea un strop de frumusete, de bucurie si de incarcatura emotionala a celor mai importante momente din viata clientilor mei. Experienta mea ca fotograf de nunta este nascuta din pasiune pentru fotografie.

   Totul a pornit ca o joaca, dar acum joaca de-a fotograful profesionist s-a transformat intr-o profesie astfel am luat parte la evenimente ca si fotograf de nunta, fotograf de botez si sedinte trash-the-dress. Insa activitatea mea nu s-a limitat doar la aceste domenii, astfel la cererea clientilor am oferit servicii de fotograf absolvire, fotograf majorate, fotograf sedinte foto tematice si nu numai.

  Este foarte important pentru mine ca voi sa va bucurati de fiecare moment al evenimentului, motiv pentru care ma straduiesc sa surprind cadre cat mai naturale care sa spuna povestea evenimentului atunci cand sunt vizionate.

  Cu exceptia unor cazuri exceptionale generate de imposibilitatea de a fi prezent, fotografierea si editarea ulterioara a materialului evenimentului dumneavoastra este realizata personal.

   Locatiile in care se desfasoara sedintele foto se stabilesc de comun acord cu clientul. Ca si fotograf de nunta, botez , sedinta trash-the-dress si nu numai, vin in intampinarea clientilor cu sugestii privind locatia insa alegerea finala este a clientului.

  Albumul rezultat in urma prestarii de servicii va fi de tip photobook (fotocarte) acesta va spune povestea evenimentului dumneavoastra asa cum a fost ea perceputa de catre fotograf.

  Pentru partea de video se pot face propuneri sau colabora cu orice videograf doreste clientul.

Atunci cand exista vointa, exista o cale !

 

Fotograf Pitesti | Fotograf Botez Pitesti | Fotograf Nunta Pitesti | Fotograf Absolvire Pitesti | Fotograf profesionist Pitesti | Trash The Dress Pitesti | Sedinta Foto Pitesti | Fotograf